Торговый центр Korczowa Dolina

Торговий Центр Корчова Долина - це найбільший комерційний об’єкт, розташований у місті Млини на Підкарпатті, на відстані 2 км від кордону з Україною, біля східного кордону Європейського союзу, у зоні безвізового руху. У серпні 2011 року було відкрито Київський зал, першу із трьох будівель з паркінгом на понад 700 місць. У просторому комплексі з торговою площею 45 000 кв.м. остаточно будуть функціонувати три зали: Київський, Львівський і Донецький з паркінгом на 2 200 місць. Будівництво наступного - Львівського залу, розпочнеться вже навесні цього року, а його відкриття заплановано на осінь.

Торговий Центр Корчова Долина вирізняється ідеальною локалізацією. Об’єкт постав у зоні безвізового руху – за 2 км від найбільшого прикордонного пункту пропуску з Україною у Корчовій – при найдовшій транс’європейській магістралі Е40 та автостраді А4, головній транспортній артерії, що сполучає Західну Європу з Україною. Зона безвізового руху дозволяє вільно перетинати кордон громадянам України. Це також зона Tax Free, завдяки якій мешканці України можуть безпосередньо у Центрі отримати повернений податок ПДВ від придбаних товарів у спеціально створеному пункті, що обслуговується спеціалістом найвищого рівня Global Blue.

Важливою перевагою залів є широка варіативність площ торгових магазинів – вже від 16 м.кв. – з можливістю приєднання зовнішніх частин. Сучасні торгові місця, просторі коридори і прозора система візуалізації забезпечують високі стандарти умов продажу і представлення товарів. Додатковою перевагою проекту є інфраструктура, яка була створена із залученням інвестора – центр офісного обслуговування і Tax Free, експозиційне приміщення для професійної презентації польських та закордонних товарів, а також умови для реалізації великих контрактів.

Годинник відкриття:
Понеділок – Субота 9.00-20.00
Неділя 10.00-18.00

Запрошуємо за покупками!


Наша пропозиція

Жіночий одяг, Чоловічий одяг, Дитячий одяг, Спортивний одяг, Біжутерія, Білизна,Взуття:
Baby Styl, Gorsenia, Kasia, Kastor, Kerto, Knittex, La Bottine, Margot, Meva, Moja Szafa, Oksana, Patriccio, Pelikan, Primastrada, Puma, Satori, SiSi, Sweetway

Косметика:
Apteka Lawenda, Q Shop

Продовольчі товари:
Biedronka, Europa, Szarek, Target

Будівельні матеріали, Декор інтер’єрів:
Budotar, Signal i Szynaka Meble, Elektromax, Kros

Побутова техніка
Domex, FHKN RTV/AGD, Kubuś RTV/AGD, Tom Bud

Кафе і ресторани
Coffe Corner, Kebab Pizza

Послуги
Punkt obsługi Tax Free Global Blue, Kantor


Додаткова інформація

За перші місяці 2013 року в Корчовій Долині побувало понад 200 000 громадян з України. Щомісяця кількість бажаючих закупитись в Корчовій Долині зростає. Приваблива і постійно розширювана пропозиція в Київському Центрі, повернення ПДВ, закон про малий прикордонний рух, безкоштовний транспорт для клієнтів від кордону в Медиці сприяють підвищенню відвідуваності Центру.Водночас триває інтенсивна робота зв’язана із будуванням Львівського Центру. Роботи, пов’язані з будуванням проходять згідно із складеним графіком ш зроблено уже 60% усієї роботи. Відкриття Центру заплановано навесні 2014 року. Львівський зал комерціалізований на 60%. Серед головних наймачів (користувачів) опиняться представники закордонних продовольчих мереж, будівельної галузі, а також дизайну інтер’єру. Умови винайму (оренди) з великими операторами знаходяться на етапі переговорів.

Добавить фирму

DODAJ FIRMĘ

Конвертер валют

$ 4.01
€ 4.32

Калькулятор

FreeCurrencyRates.com
PLN - Злотый
RUB - Российский рубль
BYR - Белорусский рубль Br
UAH - Гривна
EUR - Евро
USD - Доллар США$
CHF - Швейцарский франк Fr
GBP - Фунт стерлингов £
FreeCurrencyRates.com

Граница

Погранпереходы
НазадДалее

Календарь событий

Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс

социальные медиа

социальные медиа

Наверх